Aikuislinjan kurssivalinnat

Seinäjoen lukion aikuislinjan kurssitarjonta on nähtävillä aikuislinjan kurssitarjottimessa. Kurssitarjotin on eri oppiaineiden kursseista koottu koko vuoden työjärjestys. Kurssivalintoja voi tehdä ja muokata Wilmassa itsenäisesti tai yhdessä opinto-ohjaajan kanssa. Varaa aika merja.laasala@seinajoki.fi tai 044 470 0242. Valitessasi kurssit sitoudut suorittamaan ne. Pidä Wilman kurssivalinnat ajan tasalla ja keskeyttäessäsi kurssin opiskelun, ilmoita asiasta opettajalle tai opinto-ohjaajalle.

Korkeakouluyhteistyö

Opiskelijoilla on valittavana myös laaja valikoima kurkistuskursseja eri yliopistoihin. Osa kurkistuskursseista on ilmaisia ja ne ovat pääosin etäopintoina suoritettavia opintoja. Tutustu kurssitarjontaan. Yhteyshenkilönä opiskelijoiden ja korkeakoulujen välillä on opinto-ohjaaja Merja Laasala.

Kurssivastaavuudet

Aikuislinjan kurssit vastaavat pääsääntöisesti päivälinjan kursseja. Päivälinjalaisen tulee huomioida aikuislinjan kursseja valitessaan seuraavat poikkeamat historian kurssien vastaavuuksissa:

• Aikuislinjan HI2.i vastaa päivälinjan kurssia HI3.
  • Aikuislinjan HI3.i vastaa päivälinjan kurssia HI2.