Seinäjoen lukio
SEINÄJOEN LUKIO

Lukion tilat ja varaukset

Lukion tilojen varaukset ja vuokraaminen

Tilojen varauksesta vastaa rehtori Teijo Päkkilä. Katso varaustilanne. Vuokraajien tulee täyttää oheiset lomakkeet ja toimittaa ne lukion kansliaan. Tilaisuudesta on laadittava myös pelastussuunnitelma. Ohje ohessa.

Vuokraushinnat ulkopuolisille järjestöille ja seuroille: Liikuntasali 8,50 € tunti, 50 € vrk, molemmat liikuntasalit 16,5 € tunti, 100 € vrk, Suuri osa koulun tiloista 325 € vrk. Yksityisille toimijoille ja yrityksille eri hinnasto.

Kirjasto

Lukion kirjasto D-osan kellarissa on maakuntakirjaston toimipiste, jossa on normaalit kirjastopalvelut. Lisäksi voit opiskella ja tehdä kotitehtäviäsi siellä rauhassa. Kirjasto on avoinna kouluaikoina. Siellä sijaitsee myös tietokoneita.

Parkkialueet

Lukiorakennuksen Kirkkokadun pääty ja takapiha ovat varattuja opettajien pysäköinnille. Opiskelijoiden parkkialue sijaitsee lukion ja Liikennepuiston välissä ja lisäparkkitilaa autoille on Urheilutalon takana. Säilytä kulkuneuvosi lukittuna niille osoitetuilla paikoilla. Kulkuväylät ja yläpiha on jätettävä vapaiksi hälytysajoneuvoja varten.

Ruokala

Ruoka tarjotaan linjastosta. Ruokalaan ei tulla ulkovaatteissa ja laukut jätetään ruokalan ulkopuolelle. Sisäänkäynti on B-rapusta. Kaikki lääkärintodistuksen perusteella erityisruokavalioita noudattavat ja kasvisruokailijat ottavat ruokansa keittiön päädyn tarjoilulinjastosta. Kaikki poistuvat astioiden palautuksen jälkeen A-rapusta.

Ruokailussa noudatetaan alla olevaa aikataulua ja ohjetta.

  • Senioriryhmät ruokailevat klo 10:45–11:15.
  • Junioriryhmät ruokailevat klo 10:55 alkavan oppitunnin aikana. Ryhmän uokailuaika on merkitty lukujärjestykseen Wilmassa.
  • Abiryhmät ruokailevat klo 12:05–12:35.

Salit

Lukion liikuntasali ja peilisali sijaitsevat lukion C-osassa. Salivaraukset rehtorin kautta.

Sankariaula

Sankariaulassa lukion C-osassa on sotiemme veteraanien muistolaatat.

Säilytystilat

Vaatenaulakot sijaitsevat D-osan 1. kerroksessa ja AB-kellarikerroksessa.

Lukittavia lokeroita on noin 700 kpl ja ne sijaitsevat AB-kellarissa ja D-osassa. Lokeron avaimen saa ryhmänohjaajalta syksyllä 10 euron panttia vastaan. Rahan saa takaisin palautettaessa avain vahtimestarille lukuvuoden lopussa.

Merkitse kaikkiin kirjoihisi, urheiluvälineisiisi, mobiililaitteeseesi ym. nimesi ja osoitteesi ja säilytä niitä huolellisesti. Säilytä henkilökohtaiset ja arvotavarat lukollisessa lokerossa. Älä jätä niitä taskuihin esimerkiksi ruoka- tai liikuntatuntien ajaksi.

Verstas

Verstas on lukioteatterin harjoitusnäyttämö ja se sijaitsee AB-kellarissa, sisäänkäynti naulakoilta.

WC

Yleiset WC-tilat (poikien ja tyttöjen osastot erikseen) sijaitsevat AB-kellarissa. Yksittäisiä WC-tiloja on AB-kellarin ja 2. kerroksen käytävillä, C-osan pukuhuoneissa sekä D-osan jokaisessa kerroksessa. Inva-WC löytyy AB-kellarista sekä D-kellarista.

Tällä sivustolla käytetään kävijäseurantaan tarkoitettuja evästeitä.