Seinäjoen lukio

 

Ohjeistusta koulun alkuun


6.8.2020

1. Aloittavat opiskelijat: Koulu alkaa ti 11.8. klo 8.00. Uudet opiskelijat jäävät odottamaan sisäpihan ylätasanteelle, josta heidät kutsutaan sitten luokkiin ryhmittäin.

2. Jatkavat opiskelijat: Koulu alkaa ti 11.8. klo 11.15. Jatkavat opiskelijat menevät suoraan kotiluokkiin. Jos opiskelijalle ei ole selvää, mikä on hänen kotiluokkansa, hän voi kysyä sitä opolta tai katsoa A-ilmoitustaululta.

3. Ruokailuaikaa on pidennetty ja ruokaa on tarjolla klo 10.30-12.45. Ruokailuajat on merkitty Wilman työjärjestykseen ja niitä syytä noudattaa. Jos opiskelijalla on vapaa tunti tai muutoin mahdollisuus mennä ruokailemaan aikaisemmin tai myöhempään ajankohtaan, suosittelemme sitä jonojen lyhentämiseksi.

4. Ruokailuun jonotettaessa noudatetaan turvallisuusvälejä.

5. Kouluun tullaan vain terveenä. Kenenkään ei pidä osallistua lähiopetukseen tai muuhun oppilaitoksen tiloissa järjestettävään toimintaan, jos hänellä on sairastumiseen viittaavia oireita.

6. Kouluun/työpaikalle ei tulla infektio-oireisena, ellei koronavirustartunta ole suljettu pois testillä.

7. Jokainen pesee kätensä aina tullessaan kouluun sekä ennen kotiinlähtöä. Lisäksi kädet pestään ennen ruokailua, ulkoa sisälle tultaessa sekä aivastamisen tai yskimisen jälkeen. Jos käsienpesumahdollisuutta ei ole, käytetään saatavilla olevaa käsihuuhdetta.

8. Kaikessa noudatetaan opettajien hygieniaohjeistuksia.

9. Maskeja saa käyttää halutessaan.

10. Aivastamisen tai yskimisen yhteydessä suun eteen laitetaan kertakäyttöinen nenäliina. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojataan suu kyynärtaipeella.

11. Isoja yhteistilaisuuksia (yli 50 henkilöä) ei järjestetä, ellei väljyys- ja hygieniatekijöitä ei voida huomioida. 

Seinäjoen lukio
Kirkkokatu 16
60100 SEINÄJOKI
p. 050 377 1097
etunimi.sukunimi@seinajoki.fi

Kanslia palvelee opiskelijoita klo 9.00 - 12.00.