Seinäjoen lukio
SEINÄJOEN LUKIO

Opiskelun tuki

Aina opinnot eivät suju suunnitellusti. Seinäjoen lukiossa toimii useita opiskelijahuollon tahoja, joihin kannattaa olla suoraan yhteydessä heti vaikeuksien ilmetessä. Tällä sivulla esitellään opetuksen tukimuotoja.

Tukikurssit

Hylätyn ykköskurssin korvaava tukikurssi

Matematiikassa, englannissa ja ruotsissa järjestetään kokonainen tukikurssi, jolla ykköskurssin (MAY01, ENA01, RUB01 tai RUA01) hylätyn arvosanan (4) voi saada hyväksytyksi. Kurssin suorittaminen ei tuo lisäkurssia.

  • MAY-tukikurssi. 3. jakso, palkki 5. Opettaja Anu Viitasaari.
  • ENA-tukikurssi. 4. jakso, palkki 5. Opettaja Virpi Pollari.
  • RUB-tukikurssi. 5. jakso, palkki 5. Opettaja Nina Rintala.

Englannin tukikurssi abeille

Abeille, joilla on englannista vain arvosanoja 4 ja 5, järjestetään kolmannessa jaksossa puolikurssi palkissa 7. Tämä yhdessä kertauskurssin kanssa antaa yhden kurssisuorituksen. ENA YO-apukurssi, B104, Opettaja Virpi Pollari.

Tukiopetus

HappyHour

HappyHour on matalan kynnyksen tukiopetus- ja läksykerho, joka järjestetään ympäri vuoden tiistaisin klo 15.10–16.00 AB-aulassa. Voit tulla hakemaan apua miltä kurssilta tahansa vieraissa kielissä, matemaattisissa aineissa ja/tai tieto- ja viestintätekniikassa.

Henkilökohtainen tukiopetus

Henkilökohtaista tukea voidaan järjestää akuuttiin tarpeeseen opiskelijan pyynnöstä tai opettajan huomaaman tarpeen pohjalta muutamia tunteja yksilöllisesti tai muutaman opiskelijan ryhmälle.

 

stock2

Tilapäinen kuvituskuva (Wikipedia).

Tällä sivustolla käytetään kävijäseurantaan tarkoitettuja evästeitä.